Ben jij een ervaren gemeentelijke loopbaanprofessional? Wil jij je strategische adviesvaardigheden verder aanscherpen zodat je een leven lang ontwikkelen binnen de gemeente nog sterker op de kaart kunt zetten en kunt implementeren? Meld je dan aan voor de Leergang Strategisch Adviseren voor gemeentelijke Loopbaanprofs. Deze leergang duurt zes maanden en loopt van 10 juni tot en met 18 november 2021.

Een leergang voor professionals

In de gemeentelijke sector is loopbaanontwikkeling steeds belangrijker. In deze Leergang Strategisch Adviseren van A&O fonds Gemeenten leer je hoe jij aan deze strategische adviesrol invulling kunt geven. Je krijgt de theoretische onderbouwing en vertaalt de opgedane kennis direct naar een actuele casus binnen jouw werkveld. Na deze leergang ben je in staat om je op strategisch niveau binnen je organisatie te profileren en je advies op de juiste manier te verwoorden.

Leergang van zes maanden

De leergang neemt zes maanden in beslag en loopt van 10 juni tot en met 18 november 2021. De lessen bestaan uit een aantal online webinars, gegeven door experts en een reis naar het IAEVG-congres in Riga, Letland. Hét internationale congres over loopbaanbegeleiding. Je krijgt begeleiding bij het maken van een projectvoorstel, dat voldoet aan de subsidievoorwaarden van A&O fonds Gemeenten. Je rondt deze leergang af met een integrale eindopdracht. Lees hieronder meer over het programma, de voorwaarden en de reis naar Riga.

Jouw investering

De leergang start op 10 juni met maximaal 8 deelnemers. Om te kunnen deelnemen, moet je minimaal aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent als loopbaanprofessional werkzaam bij een gemeentelijke organisatie en hebt minimaal 3 jaar ervaring.
  • Je krijgt de ruimte binnen je organisatie om een projectvoorstel voor loopbaanontwikkeling te maken en uit te (laten) voeren.
  • Je bent bereid om mee te werken aan interviews, onderzoek en publicaties over de leergang. De geleerde lessen en opgedane kennis deelt A&O fonds Gemeenten met alle gemeenten in Nederland.

Voor deze leergang betaalt jouw gemeente voor jou een eigen bijdrage van € 500,00. Dit is inclusief de reis en het verblijf naar en in Riga. De overige kosten betaalt A&O fonds Gemeenten. Mocht er door omstandigheden, bijvoorbeeld een internationale lockdown, een programmawijziging zijn, dan wordt de eigen bijdrage niet geretourneerd.

Bij meer aanmeldingen dan aantal plekken bekijken we eerst wie aan de voorwaarden voldoet. Maximaal 16 aanmeldingen worden uitgenodigd voor een gesprek, waarin je je motivatie en je plannen met de leergang kunt toelichten. Vervolgens worden 8 deelnemers gekozen.

Meer weten of direct aanmelden?

Je kunt je interesse aangeven tot vrijdag 26 maart 2021 door je motivatie en CV te mailen naar joyce.leeuwerke@aeno.nl onder vermelding van Interesse Leergang Strategisch Adviseren.

De selectiegesprekken vinden online plaats op 14 en 15 april via MS Teams of Zoom. Wil je meer informatie? Neem contact op met Lena Tiemersma via 06 58 83 41 67 of lena.tiemersma@aeno.nl.

Misschien vind je dit ook interessant