A&O organiseert dit jaar, naast vier introductieworkshops, ook twee verdiepingstrainingen voor loopbaanprofessionals over de Talentspiegel. Schrijf je hier in voor de verdiepingstraining van 16 maart 2021.

Verdiepingstrainingen

In de verdiepingstraining leer je als loopbaanprofessional de resultaten van de TalentSpiegel te bespreken met medewerkers van jouw gemeente. Voer jij individuele gesprekken met medewerkers die een verdieping aan willen brengen in de resultaten van de TalentSpiegel? Dan is deze training perfect voor jou. Meld je aan via onderstaand formulier.

Wil je meer informatie over de verdiepingstraining en de Talentspiegel? Neem contact op met Lena Tiemersma via lena.tiemersma@aeno.nl.

Inzicht met de TalentSpiegel

Wil je dat je medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt bij het nadenken over werk en groei. Talentspiegel is een van de instrumenten die A&O fonds Gemeenten biedt voor loopbaanontwikkeling op de website Allesuitjezelf.nl. Voor meer informatie klik en lees verder of schrijf je onderaan deze pagina direct in voor de verdiepingstraining van 16 maart 2021.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant