Ook dit jaar starten we weer met een 3-2-1-Co! traject of te wel hét innovatieve laboratorium van A&O fonds Gemeenten. Drie dagen gaan we samen met vijf ideeteams van gemeenten aan de slag om hun ideeën te vertalen naar de praktijk. Het thema is dit jaar ‘duurzame inzetbaarheid.’ En de belangstelling was enorm, want binnen een mum van tijd hadden zich voldoende gemeenten aangemeld. We zijn nu nog op zoek naar frisse meedenkers!

Ben jij een frisse meedenker?

Naast de vijf deelnemende gemeenten (Den Helder, Den Haag, Het Hogeland, Deventer en Oss) - elk met een ideeteam van vijf medewerkers - kunnen er ook frisse meedenkers deelnemen aan 3-2-1-Co! Ben jij een frisse meedenker, en ben je nieuwsgierig naar de Ynnovate-methode. Een methodiek die je in een aantal stappen meeneemt in de concrete aanpak van een innovatieproces. Schrijf je dan snel in! Kenmerkend voor deze methode is dat mensen zélf bedenken welke knelpunten moeten worden opgelost en zo gezamenlijk komen tot vernieuwende oplossingen en een nieuwe aanpak.

Wat bieden we je?

Wil je leren om op een creatieve manier tot vernieuwende ideeën en inzichten te komen? Je maakt kennis met de Ynnovate-methode waarbij je onder leiding van Ynnovate-experts aan de slag gaat. Er wordt gebruik gemaakt van creatieve technieken, die zowel leiden tot veel energie en plezier, als tot een snel en goed resultaat. En voor jou genoeg inspiratie om te gebruiken voor projecten binnen je eigen gemeente.

Wat ga je doen?

Tijdens drie bijeenkomsten gaan vijf ideeteams van gemeenten samen met frisse meedenkers aan de slag. Binnen het gekozen thema ‘Duurzame inzetbaarheid’ zoeken we een creatieve oplossing voor de vraagstukken van de vijf deelnemende gemeenten en vertalen dit in een uitvoerbaar projectplan.

Wanneer is het?

De derde dag van 3-2-1-Co! dag is op donderdag 21 januari in Utrecht. De eerste dag is op donderdag 29 oktober in Amersfoort en de tweede dag vindt plaats op woensdag 25 november in Deventer. Onderaan deze pagina kan je je inschrijving voor Dag 3.

Programma (concept)

09.00-09.30 uur
inloop
09.30 uur
plenaire start
aan de slag in 5 groepen
rond het middaguur
lunch
aan de slag in 5 groepen
plenaire afsluiting
16.30 uur
(netwerk)borrel

Kosteloos deelnemen

Je kunt je via het inschrijfformulier onderaan deze pagina inschrijven. Voor deelname aan deze dag worden geen kosten in rekening gebracht. Kun je toch niet komen? Geen probleem, maar geef tijdig door dat er iets tussen is gekomen zodat we iemand anders blij kunnen maken met je plek. Uiteraard kan er ook een collega voor jou in de plaats komen! Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de bijeenkomst. Ben je niet op tijd? Dan brengt A&O fonds Gemeenten € 75,- per gemist dagdeel in rekening.

Vragen?

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@aeno.nl.

Meer over 3-2-1-Co!

Klik hieronder om meer te lezen over dit project en de voorgaande edities.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant