Ook dit jaar starten we weer met een 3-2-1-Co! traject oftewel hét innovatieve laboratorium van A&O fonds Gemeenten. Niet helemaal zoals voorgaande jaren, maar wel coronaproof. Drie dagen gaan de vier ideeteams van de deelnemende gemeenten samen met ons én frisse meedenkers per gemeente aan de slag om hun ideeën te vertalen naar de praktijk. Het thema is dit jaar ‘duurzame inzetbaarheid.’ We zijn voor dag 1 op 29 oktober op zoek naar frisse meedenkers, die online met ons creatief aan de slag willen!

Ben jij een frisse meedenker?

Naast de vier deelnemende gemeenten (Den Helder, Den Haag, Het Hogeland, Deventer) - elk met een ideeteam van vijf medewerkers - kunnen er ook per gemeente 5 frisse meedenkers deelnemen aan 3-2-1-Co! Ben jij een frisse meedenker, en ben je nieuwsgierig naar de Ynnovate-methode? Een methodiek die je in een aantal stappen meeneemt in de concrete aanpak van een innovatieproces. Schrijf je dan snel in! Kenmerkend voor deze methode is dat mensen zélf bedenken welke knelpunten moeten worden opgelost en zo gezamenlijk komen tot vernieuwende oplossingen en een nieuwe aanpak.

Wat bieden we je?

Wil je leren om op een creatieve manier tot vernieuwende ideeën en inzichten te komen? Je maakt kennis met de Ynnovate-methode waarbij je onder leiding van Ynnovate-experts aan de slag gaat. Er wordt gebruik gemaakt van digitale creatieve technieken, die zowel leiden tot veel energie en plezier, als tot een snel en goed resultaat. En voor jou genoeg inspiratie om te gebruiken voor projecten binnen je eigen gemeente.

Wat ga je doen?

Tijdens drie bijeenkomsten gaan de ideeteams van gemeenten samen met frisse meedenkers aan de slag. Binnen het gekozen thema ‘Duurzame inzetbaarheid’ zoeken we een creatieve oplossing voor de vraagstukken van de vier deelnemende gemeenten en vertalen dit in een uitvoerbaar projectplan.

Wanneer is het?

De eerste dag is op 29 oktober. Deze dag vindt volledig digitaal plaats. Als je je inschrijft krijg je kort voor 29 oktober een briefing met de digitale link. De tweede dag vindt plaats op woensdag 25 november en de derde dag is op donderdag 21 januari.

Aanmelden

Ben jij een frisse meedenker en doe je graag mee? En vind je het leuk om met ons creatief aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar paulien.beumer@aeno.nl onder vermelding van 3-2-1-Co! donderdag 29 oktober. Deze dag vindt in verband met de coronamaatregelen volledig digitaal plaats. Als je je inschrijft krijg je kort voor 29 oktober een briefing met de digitale link. Mocht je na inschrijving toch niet kunnen deelnemen, laat dit dan tijdig weten of regel een collega die jou kan plaats kan innemen.

Vragen?

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar paulien.beumer@aeno.nl.

Meer over 3-2-1-Co!

Klik hieronder om meer te lezen over dit project en de voorgaande edities.

Misschien vind je dit ook interessant