A&O organiseert dit jaar vier introductiebijeenkomsten en twee verdiepingstrainingen voor loopbaanprofessionals over de Talentspiegel. Schrijf je hier in voor de introductieworkshop van 9 november 2021.

Introductieworkshop

Vraag je je als loopbaanprofessional af of de TalentSpiegel iets voor jouw gemeente is? Volg dan eens de introductieworkshop. Hier komt aan de orde wat de TalentSpiegel is, welke resultaten daarmee te behalen zijn en hoe je dit kunt gebruiken voor jouw gemeente of gemeentelijke organisatie. Meld je aan via onderstaand formulier.

Wil je meer informatie over de introductieworkshop en de Talentspiegel? Neem contact op met Lena Tiemersma via lena.tiemersma@aeno.nl.

Inzicht met de TalentSpiegel

Wil je dat je medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt bij het nadenken over werk en groei. Talentspiegel is een van de instrumenten die A&O fonds Gemeenten biedt voor loopbaanontwikkeling op de website Allesuitjezelf.nl. Voor meer informatie klik en lees verder of schrijf je onderaan deze pagina direct in voor de introductieworkshop
van 9 november 2021.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant