In het voorjaar van 2021 organiseren A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Provincies en A&O-fonds Waterschappen gezamenlijk een serie van vijf lunchwebinars. Tijdens elk webinar staat een actueel HR-thema centraal, de thema’s zijn: Employability, Mobiliteit, Leren & ontwikkelen, Tevredenheid, betrokkenheid & bevlogenheid en Technologische ontwikkelingen.

Goed gedaan, mooie combinatie van inhoud, praktijk en een mooie paper! Ik kijk uit naar de volgende!

Deelnemer A&O fondsen Webinar

A&O fondsen Webinar 5 - Technologische ontwikkelingen, donderdag 15 april van 12.30-13.30 uur

Welke technologische veranderingen ervaren medewerkers bij gemeenten, provincies en waterschappen? In hoeverre kunnen medewerkers deze veranderingen bijbenen? Wat kan je als organisatie doen om medewerkers mee te laten groeien met deze technologische veranderingen?
Onderzoeker Siwert de Groot van ICTU presenteert tijdens dit webinar de resultaten van het verdiepende onderzoek. Daarna staat Marcel van Bijnen (provinciesecretaris/algemeen directeur van provincie Noord-Brabant) stil bij de uitkomsten en vertaalt deze naar de HR-praktijk.

A&O fondsen Webinars

Voorafgaand aan ieder webinar wordt er een paper gepubliceerd met de resultaten uit het WERKonderzoek toegespitst op de informatie uit de decentrale overheden. Tijdens het webinar presenteren de onderzoekers kort de uitkomsten. Een gastspreker reflecteert vervolgens op de resultaten en vertaalt deze naar praktische tips en handvatten voor beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen gemeenten, provincies en waterschappen. Aan het einde van elk webinar worden de vragen van de deelnemers beantwoord.

Voor wie zijn de webinars?

De serie lunchwebinars is bestemd voor P&O’ers, vertegenwoordigers medezeggenschap, managers en andere professionals betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid binnen een gemeente, provincie of waterschap. Deelnemen aan de webinars is gratis voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen.

AO-fondsen-drie-fondsen-footer-webinars website footer

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant