Maak jij als loopbaanprofessional al gebruik van Allesuitjezelf.nl? Ruim 8.500 gemeente medewerkers hebben momenteel een account op deze website om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Leer hoe jij Allesuitjezelf.nl kunt inzetten!

Wil jij weten hoe je als loopbaanprofessional Allesuitjezelf.nl kunt inzetten? Kom dan naar deze 'Train de trainer'-workshop, zodat jij hierna zelf de workshop kunt geven aan medewerkers die aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling via de website Allesuitjezelf.nl.

Het is een praktische workshop, waarbij deelnemers hun eigen laptop of device meenemen en samen met de trainer de mogelijkheden van het platform ontdekken.

Toolkit

Vanuit deze ervaringen is er een toolkit ontwikkeld met o.a. een draaiboek, tips en tricks voor tijdens de workshop, informatie over de voorbereiding en wervende teksten om deelnemers te trekken. De betrokken loopbaanprofessionals dragen in een in-company of open training hun ervaringen over aan de gemeentelijke loopbaanprofessionals, zodat deze daarna ook de workshop kunnen geven in eigen gemeente of regio.

Vergeet niet je laptop mee te nemen naar deze workshop!

Wat is Allesuitjezelf.nl?

A&O fonds Gemeenten helpt medewerkers bij gemeenten bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor hun loopbaan en vakmanschap. Op de website Allesuitjezelf.nl kunnen gemeentemedewerkers dan ook zelf aan de slag met online acties, zoals het doen van de TalentSpiegel, deelnemen aan webinars en/of het volgen van e-learnings.

Kosteloos deelnemen

Voor deze bijeenkomst in worden geen kosten in rekening gebracht. Kun je toch niet komen? Geen probleem, maar geef tijdig door dat er iets tussen is gekomen zodat we iemand anders blij kunnen maken met de je plek. Uiteraard kan er ook een collega komen! Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het bijeenkomst. Ben je niet op tijd? Dan brengt A&O fonds Gemeenten € 75,- per gemist dagdeel in rekening. Bekijk hier deze voorwaarden.

Meld je aan voor de bijeenkomst via het onderstaande formulier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Lena Tiemersma, projectleider loopbaanontwikkeling.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant