A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Waterschappen en A&O-fonds Provincies organiseren donderdag 1 oktober 2020 het A&O fondsen Festival op de prachtige festivallocatie 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

Hét festival voor professionals die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Met een programma boordevol toekomstgerichte inspiratie voor vitale medewerkers in wendbare organisaties. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis. Begin juni is het volledige workshopprogramma bekend.

Programma

We stellen een mooi programma samen, dat de komende maanden steeds meer gevuld wordt. Een tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: De eerste gastspreker is Maarten van der Weijden. In grote lijnen gaat het festival er als volgt uit zien. We starten met een plenaire opening, gevolgd door twee rondes met tientallen interessante workshops waarmee je je eigen programma kunt samenstellen. Om een after-lunch-dip te voorkomen, neemt een key-notespreker je direct na de lunch mee in een inspirerende ‘energizer’. Tijdens de afsluitende borrel, maar ook tussen de programmaonderdelen, is er voldoende tijd om te netwerken.

Aanmelden

Wil jij er bij zijn op donderdag 1 oktober? We nodigen je graag uit om je nu alvast in te schrijven. Dit kun je doen via een externe website van het A&O fondsen Festival zelf.

Misschien vind je dit ook interessant