A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Waterschappen en A&O-fonds Provincies organiseren donderdag 1 oktober 2020 het A&O fondsen Festival. Door de corona-crisis zal het festival dit jaar niet plaatsvinden in 1931 in Den Bosch. Maar gaan we op een creatieve en vernieuwende manier een inspirerend online festival organiseren.

Momenteel zijn we achter de schermen hard bezig om de transitie van fysiek naar een online festival vorm te geven. Benieuwd hoe het gaat worden? Schrijf je snel in, al ruim 1.500 medewerkers gingen je voor.

Voor wie?

Hét festival voor professionals die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Met een programma boordevol toekomstgerichte inspiratie voor vitale medewerkers in wendbare organisaties. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

Programma

Naast keynootspreker Maarten van der Weijden zijn ook de 9 live webinars bekend. Dit is nog slechts een fractie van het totale programma. We gaan een fantastische digitale festivalsfeer creëren. Je stelt je eigen programma samen, je kunt elkaar digitaal ontmoeten en naast de webinars, pecha kuchas en pitches bieden we nog een aantal inspirerende verrassingen aan. De komende tijd blijven we je informeren over nieuwe programmaonderdelen en leuke weetjes.

Aanmelden

Wil jij er bij zijn op donderdag 1 oktober? We nodigen je graag uit om je nu alvast in te schrijven. Dit kun je doen via een externe website van het A&O fondsen Festival zelf.

Let op: De inschrijving sluit op 24 september om 12.00 uur.

Misschien vind je dit ook interessant