Wil je snel bijgepraat worden over hoe je de factsheets Ken je kandidaat in jouw werk het best kunt toepassen? Meld je dan aan voor deze Arbeidsmarktversneller. In dit webinar - op dinsdagmiddag 12 januari van 14.00 tot 15.30 uur - vertelt Inge Vuik van de Intelligence Group hoe je de informatie uit de factsheets kunt gebruiken bij je wervingsacties én er is natuurlijk ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waarom Arbeidsmarktversnellers?

Feiten en cijfers over de arbeidsmarkt vullen dagelijks je mailbox en tijdlijn. Maar welke informatie is voor jou van belang en hoe kan die informatie jou helpen? A&O fonds Gemeenten helpt door thematische bijeenkomsten - Arbeidsmarktversnellers - te organiseren. We maken je wegwijs in actuele arbeidsmarktvraagstukken, geven inzicht en vertalen dat naar jouw praktijk.

Voor wie?

Kennis en goede stuurinformatie zijn onontbeerlijk voor HRM-ers die de match tussen de personeelsbehoefte van hun organisatie en de arbeidsmarkt van vandaag moeten realiseren. De Arbeidsmarktversnellers zijn bedoeld voor HR/P&O medewerkers die zich bezig houden met arbeidsmarktcommunicatie en werving.

Doe je mee?

Schrijf je snel in - voor 5 januari - via onderstaand formulier. Mocht je na inschrijving toch niet kunnen deelnemen, laat dit dan tijdig weten of regel een collega die jouw plaats kan innemen.

Vragen?

Wil je meer informatie over deze Arbeidsmarktversneller of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@aeno.nl.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant