Wil je snel bijgepraat worden over de belangrijkste inzichten uit de Personeelsmonitor 2020? Meld je dan aan voor deze Arbeidsmarktversneller. In dit webinar - op donderdag 17 juni - praten we je bij en er is natuurlijk voldoende ruimte om vragen te stellen.

In deze Arbeidsmarktversneller gaan we aan de slag met de Personeelsmonitor 2020. Het onderzoek voor de Personeelsmonitor 2020 is afgerond en de cijfers zijn bekend. Wat valt op in het afgelopen (corona) jaar en met welke trends moeten gemeenten in hun HR beleid rekening houden? Zeker nu is het belangrijk om arbeidsmarkttrends nauwlettend te volgen. A&O fonds Gemeenten doet dit in de Personeelsmonitor en de Vacaturemonitor.

Waarom Arbeidsmarktversnellers?

Hoe gaan we de arbeidsmarkt te lijf? Digitalisering, economische en demografische ontwikkelingen maken dat ernstige krapte en grote overschotten naast elkaar bestaan. Kennis en goede informatie zijn onontbeerlijk voor HRM-ers die de match tussen de personeelsbehoefte van hun organisatie en de arbeidsmarkt van vandaag moeten realiseren. Daarom organiseert A&O fonds Gemeenten de Arbeidsmarktversnellers. Twee of drie keer per jaar kunnen jij en je collega’s samen met experts arbeidsmarktthema’s verkennen én meteen aan de slag met praktische oplossingen.

Voor wie?

Kennis en goede stuurinformatie zijn onontbeerlijk voor HRM-ers die de match tussen de personeelsbehoefte van hun organisatie en de arbeidsmarkt van vandaag moeten realiseren. De Arbeidsmarktversnellers zijn bedoeld voor HR/P&O medewerkers die zich bezig houden met arbeidsmarktcommunicatie en werving.

Doe je mee?

Schrijf je snel in via onderstaand formulier.

Vragen?

Wil je meer informatie over deze Arbeidsmarktversneller of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@aeno.nl.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant