Het zijn rare tijden tijdens de huidige corona-crisis. Want wat zijn de gevolgen voor je werving en selectie? Hoe ga je om met onboarden. Hoe doe je dat digitaal? Op dinsdag 19 mei praten we je tijdens de eerste online Arbeidsmarktversneller in een uurtje bij over de veranderende wereld van werving, selectie en onboarden.

Waarom Arbeidsmarktversnellers?

Hoe gaan we de arbeidsmarkt te lijf? Digitalisering, economische en demografische ontwikkelingen maken dat ernstige krapte en grote overschotten naast elkaar bestaan. Kennis en goede informatie zijn onontbeerlijk voor HRM-ers die de match tussen de personeelsbehoefte van hun organisatie en de arbeidsmarkt van vandaag moeten realiseren. Daarom heeft A&O fonds Gemeenten de Arbeidsmarktversnellers geïntroduceerd. Twee keer per jaar kunnen jij en je collega’s samen met experts arbeidsmarktthema’s verkennen én meteen aan de slag met praktische oplossingen.

Doe je mee?

Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina. Twee dagen voor het webinar ontvang je van ons een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Leuk voorbeeld?

“Heb jij binnen jouw gemeente een voorbeeld waarvan je denkt, dat hebben we goed gedaan, daar kunnen anderen hun voordeel mee doen” dan horen we dat graag! Dan kunnen we die voorbeelden gebruiken om de inhoud nog passender te maken voor collega’s van jou bij andere gemeenten. Mail je voorbeelden met jouw contactgegevens naar drieske.mangnus@aeno.nl en dan nemen wij contact met je op en wellicht gebruiken we jou als voorbeeld.

Vragen?

Wil je meer informatie over deze Arbeidsmarktversneller of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@aeno.nl.

Programma

vanaf 10.00 uur
digitale 'inloop'
10.30-11.30 uur
webinar

Helaas net gemist! Er kan niet meer ingeschreven worden voor dit webinar. Bekijk onze agenda voor de andere evenementen.

Misschien vind je dit ook interessant