'Ontwikkeling is niet een kwestie van uit je comfortzone stappen, maar ‘m gewoon veel groter maken!' Dat is wat je mag verwachten van dit webinar. Je brein stretchen en merken dat je vaak vast zit in vaste patronen en ontdekken dat het ook anders kan. En dat je meer kan dan je dacht".

Waarom mee doen

Tijdens deze online inspiratiesessie op 15 en 17 juni, van 10 tot 11 uur maak je samen met Rick van Asperen van (namens) A&O fonds Gemeenten op een boeiende en ludieke manier een verkenningstocht in je brein. Het vergroot gegarandeerd je breinkennis en levert je een grote dosis praktisch toepasbare brainpower op. Je vitaliteit neemt toe, het versterkt je relaties en het vergemakkelijkt het behalen van je gestelde doelen, óók als je vanuit huis werkt. En wat denk je dat dit doet met je werkplezier? Kortom, genoeg redenen om een uurtje van je tijd hierin te investeren.

Voor wie

Iedere gemeenteambtenaar die op dit moment vaak thuis werkt en zich afvraagt of het leuker en beter kan. En vraag vooral je collega’s om ook mee te doen natuurlijk!

Hoe werkt het

Het webinar is online te volgen vanaf je eigen werkplek. Het enige wat je nodig hebt is:
Een laptop/computer met camera, microfoon en stabiele internetverbinding, een fijne (bureau)stoel en een goede koffie of een lekkere pot thee.

Wie is je trainer

A&O fonds Gemeenten heeft Rick van Asperen van Egostrippen gevraagd om dit webinar te geven. Hij is een veelgevraagd energieke spreker, entert(r)ainer en auteur. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levensverrijkende inzichten mee te geven waardoor jij met nieuwe vaardigheden in de dagelijkse praktijk van het thuis werken verder aan de slag kunt. Rick inspireert mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

Aanmelden voor webinar 17 juni

Wil je een uurtje investeren in jouw brainpower? Meld je dan nu direct aan voor het webinar op woensdag 17 juni via onderstaand formulier. Je ontvangt een aantal dagen voor de sessie de link (besloten ID-meeting) naar het webinar. De videosessie vindt plaats via de online tool Zoom en zal worden beveiligd met een wachtwoord.

Komt maandag 15 juni je beter uit? Meld je dan hier aan.

Programma 17 juni

9.30 - 10.00
Digitale inloop
10.00 - 11.00
Webinar

Vragen?

Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Wil je meer informatie over dit webinar of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@aeno.nl.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant