Ben je verantwoordelijk voor het thema vitaliteit binnen jouw organisatie? Vind je het een uitdaging om te bepalen hoe en waar je concreet mee kunt beginnen? Dan is deze workshop in Utrecht voor jou!

Je ontdekt waar jouw organisatie staat met vitaliteit en gaat aan de slag met praktische opdrachten. Ook krijg je uitleg van de BRUIS toolkit met praktische campagnemiddelen die je kunt inzetten om vitaliteit te promoten. Na afloop kun je vitaliteit voor jezelf visualiseren, heb je een overzicht waar je staat en weet je wat je volgende stappen zijn.

Kosteloos deelnemen

Voor de bijeenkomst worden geen kosten in rekening gebracht. Kun je toch niet komen? Geen probleem, maar geef tijdig door dat er iets tussen is gekomen zodat we iemand anders blij kunnen maken met de je plek. Uiteraard kan er ook een collega komen!

Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het bijeenkomst. Ben je niet op tijd? Dan brengt A&O fonds Gemeenten € 75,- per gemist dagdeel in rekening.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Pepijn Louisse van A&O fonds Gemeenten (070-7630030)

De BRUISende regiobijeenkomst is een programma van A&O fonds Gemeenten en komt tot stand in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF). Meer weten over BRUIS? Klik hieronder.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant