Hoe realiseer jij verandering en ontwikkeling binnen je team? Heb jij ook de behoefte om te sparren, te toetsen en uit te wisselen over de veranderingen binnen Burgerzaken? Ben je benieuwd hoe collega-gemeenten omgaan met de hobbels die je tegenkomt?

Hoe neem je medewerkers mee in de veranderende omgeving van Burgerzaken? Hoe ondersteun je medewerkers bij het leren van nieuwe taken? En wat betekent dit dan voor jouw leiderschap? In deze interactieve werksessie gaan we met elkaar in op deze en andere vragen.

Programma

In een online werksessie van twee uur gaan we aan de slag met de gezamenlijke kennis en ervaring van alle deelnemers om vervolgstappen te zetten in de verandering binnen je team.

Uitgangspunt hier is hoe je op basis van actuele ontwikkelingen rondom Burgerzaken tot een verdere aanpak komt met je team. Voorafgaand aan de werksessie inventariseren we bij de deelnemers welke vragen hierover leven. We gaan tijdens de sessie met elkaar over deze vragen in gesprek. Aanvullend brengen we inzichten in hoe verandering en ontwikkeling van teams en medewerkers vormgegeven kan worden.

Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Hoe kan ik verandering vormgeven in mijn team
  • Hoe ondersteun ik medewerkers bij het leren van nieuwe taken
  • Wat betekent dit voor mij als leidinggevende
  • Hoe voer ik een goed gesprek

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. We zijn benieuwd naar jouw vragen!

We maken er een afwisselende sessie van, met gebruik van de online mogelijkheden.

Voor wie

Operationeel leidinggevenden binnen Burgerzaken van gemeenten. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Begeleiding

Judith Barneveld is adviseur leren & presteren. Ze helpt organisaties bij de duurzame ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden. Dat doet ze voor gemeenten en andere instellingen binnen de publieke sector.

Alexandra van der Lee is adviseur op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Ze begeleidt mensen en organisaties in hun (team)ontwikkeling. Hiervoor was ze o.a. Sectorhoofd Publiekscontacten bij de gemeente Eindhoven.

Kosteloos deelnemen

Deelnemers kunnen kosteloos deelnemen aan deze bijeenkomst.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze online werksessie neem je contact op met het secretariaat van A&O fonds Gemeenten via secretariaat@aeno.nl of 070 763 00 30.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant