Van 9 tot en met 11 februari 2021 organiseert A&O fonds Gemeenten de Gezond & Veilig Werken Week. Iedere dag een ander thema: vitaliteit, thuiswerken/hybride werken en gezond & veilig werken.

Dag van de Vitaliteit

Als wij zeggen…Vitaliteit! Waar denk jij dan aan? En hoe wordt in jouw organisatie aandacht besteed aan dit belangrijke thema? De wereld om ons heen verandert snel. Het is daarom van groot belang dat medewerkers gezond, vitaal en prettig (samen) werken. Vitale medewerkers zijn immers productiever, energieker en verzuimen minder. Daarom heeft A&O fonds Gemeenten de vitaliteitscampagne BRUIS ontwikkeld.

In deze sessie gaan we in gesprek met drie gemeenten die de BRUIS-campagne binnen hun organisatie hebben geïntroduceerd en al een tijdje op weg zijn. Zij vertellen over de succesfactoren in hun aanpak en de geleerde lessen tot nu toe. Ook geven zij inzicht in hoe zij zijn omgegaan met de gevolgen van de coronacrisis en wat dit betekende voor de uitrol van hun programma.

Wat is de Gezond en Veilig Werken Week?

Wil jij je werk met plezier doen en de vele veranderingen kunnen volgen? Dan is het belangrijk dat jij je fit en vitaal voelt. Juist in deze tijden van veel thuiswerken. We vinden gezond en veilig werken allemaal belangrijk maar toch is het soms lastig daar bewust naar te handelen! Bewegen, sociale verbinding en werk-privé-balans zijn topics die jouw werkplezier kunnen beïnvloeden. Hoe kun jij als Arbo professional je collega’s hier zo goed mogelijk bij ondersteunen? En hoe krijg jij het voor elkaar een cultuur te creëren waar aandacht voor gezond & veilig werken en vitaliteit normaal is? En hoe ziet de toekomst van het hybride werken eruit?

De hele week zijn er korte filmpjes beschikbaar om te bekijken. En drie dagen staat er een live sessie op het programma waarin volop interactie mogelijk is.

Deze sessie is vol en je kan jezelf hiervoor niet meer aanmelden.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant