Hoe moet een gemeente werken aan innovatie om de grote uitdagingen waar gemeenten voor staan op te vangen? Waar liggen de kansen en mogelijkheden? Met een serie van 9 inspiratiesessies helpen we gemeenten op weg. Tijdens elke digitale bijeenkomst staat steeds een ander thema centraal.

Tijdens de bijeenkomsten laten deelnemers zich inspireren door de sprekers en gaan ze in gesprek met de sprekers en de collega’s. Inschrijven kan voor één, meerdere of voor alle sessies. Schrijf je hier in voor de inspiratiesessie: Chatbot.

De reis van de Innovatiegroep Chatbot Verhuizen

Alexandra van der Lee (Alexandra Management&Coaching) en Jeroen Stam (Processpecialisten) nemen je mee in de implementatie van een gemeente chatbot. 2019 startte de Innovatiegroep Chatbot Verhuizen, een samenwerking van de gemeenten Utrecht, Tilburg, VDP, VNG Realisatie en A&O fonds Gemeenten. Wat kan over innovatie in de sector Gemeenten geleerd worden van de reis van deze innovatiegroep? Met als tussenstations Ideevorming, Ontwikkeling van de chatbot, Implementatie in de gemeente Dongen en Dordrecht, en Opschaling – toepassing door andere gemeenten. De reis van de Innovatiegroep Chatbot Verhuizen 4 februari 2021, 12.30-13.30 uur

Inschrijven voor de andere lunchbijeenkomsten in deze serie?

Klik hieronder voor alle andere lunchbijeenkomsten in deze serie waarvoor ingeschreven kan worden.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant