Op donderdag 8 april 2021 organiseert het College voor Arbeidszaken samen met het A&O fonds Gemeenten het jaarlijkse kennisevenement voor Arbeidszaken. Dit event is voor alle medewerkers bij gemeenten en gemeentelijke organisaties die meer willen weten over arbeids(recht) gerelateerde thema’s.

Welke gevolgen heeft de coronacrisis voor het werken bij gemeenten? Hoe blijven medewerkers flexibel en vitaal en welke lering kunnen we trekken uit een jaar werken met privaatrechtelijke Cao Gemeenten en Cao SGO? En welke juridische veranderingen kunnen we nog meer verwachten? Met onze sprekers gaan we via verschillende workshops in op deze en andere arbeids(rechtelijke) vraagstukken.

Het programma

De dag wordt afgetrapt door de populaire spreker en psycholoog Thijs Launspach. Thijs is expert op het gebied van stressmanagement en gaat je helpen met het stressvrij werken in coronatijd.

De plenaire start wordt gevolgd door twee rondes met workshops, waarbij je zelf kunt kiezen bij welke workshops je wilt aansluiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit workshops over “het nieuwe werken”, vitale medewerkers, en juridische vraagstukken en ontwikkelingen in het gemeentelandschap, maar ook workshops over de nieuwe regels uit het pensioenakkoord, een jaar werken met de Wnra, de reikwijdte van de Cao Gemeenten of een minicursus up-to-date in het arbeidsrecht. Alle workshops worden gegeven door experts.

De tijden zien er als volgt uit:

  • 08.30 – 09.00 Inloop
  • 09.00 – 09.10 Plenaire opening door Rob Koops
  • 09.10 – 10.00 Keynotespreker Thijs Launspach
  • 10.00 – 10.15 Korte break
  • 10.15 – 11.00 Workshopronde 1
  • 11.00 – 11.15 Korte break
  • 11.15 – 12.00 Workshopronde 2
  • 12.00 – 12.15 Afsluiter met prijsvraag

Voor wie?

Digitaal Arbeidszaken is bedoeld voor alle medewerkers bij gemeenten of gemeentelijke organisaties die meer willen weten over arbeids(recht) gerelateerde thema’s.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Vooraf hoef je nog geen keuze te maken bij welke workshop je aanwezig wilt zijn, dat doe je namelijk op de dag zelf. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor in de agenda

Het evenement vindt digitaal plaats. De link naar het eventplatform ontvang je in de week van het event. Het tijdvak dat je alvast in de agenda kunt reserveren is van 9.00 uur tot 12.15 uur.

Ben je nieuwsgierig en wil je erbij zijn, meld je dan hieronder snel aan. We kijken uit naar je komst.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant