Deze bijeenkomst is i.v.m. de corona maatregelen verplaatst naar 21 januari 2021!

Houd jij je bezig met het thema gezond & veilig werken en/of vitaliteit binnen jouw organisatie? Dan is deze dag interessant voor jou!

Collegialiteit, competent zijn, werk-privé balans, werkdruk en verzuim zijn topics die werkplezier kunnen beïnvloeden. Hoe kun jij als arboprofessional je collega’s hier zo goed mogelijk bij ondersteunen? En hoe krijg jij het voor elkaar een cultuur te creëren waar aandacht voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit normaal is?

Op de gezond & veilig werken dag staan de thema’s verzuim en agressie preventie, vitaliteit, werkplezier, werkdruk op de agenda. Door middel van praktische en creatieve workshops ga je samen met andere arboprofessionals aan de slag en leer je meer over deze onderwerpen! Uiteraard is er ook genoeg tijd om te netwerken en ervaringen en kennis uit te wisselen.

Programma (onder voorbehoud)

09:00 uur
Inloop
09.15 uur
Plenaire opening
11.30 uur
Workshop ronde 1
12.30 uur
Lunch
13.30 uur
Workshop ronde 2
14:30 uur
Workshop ronde 3
15.30 uur
Ervaringen delen
16.30 uur
Borrel

Kosteloos deelnemen

Voor deze bijeenkomst in worden geen kosten in rekening gebracht. Kun je toch niet komen? Geen probleem, maar geef tijdig door dat er iets tussen is gekomen zodat we iemand anders blij kunnen maken met de je plek. Uiteraard kan er ook een collega komen! Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het bijeenkomst. Ben je niet op tijd? Dan brengt A&O fonds Gemeenten € 75,- per gemist dagdeel in rekening. Lees hier meer over deze voorwaarden.

Meld je aan voor de bijeenkomst via het onderstaande formulier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Fieke Horsten van A&O fonds Gemeenten (070-7630027)

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant