Wij-werken is een andere denk- en werkwijze die onderdeel is van het A&O leerprogramma Grip op Loslaten. Gemeenten moeten meebewegen met nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen en een top-down organisatiecultuur maakt dat lastig. Leidinggevenden staan daarom voor een uitdaging: hoe benut je ieders talent? Hoe kun je loslaten en toch grip houden? In deze online bijeenkomst wisselen de deelnemers met elkaar ervaringen uit. Doe mee en leer van elkaar!

AO Wij werken2 828x1080

Het doel van Grip op Loslaten is dat leidinggevenden leren om ruimte te geven, zodat medewerkers hun talenten optimaal kunnen inzetten en de stap naar wij-werken maken. Een andere denk – en werkwijze die staat voor “met elkaar” in plaats van “voor elkaar”. Je werkt op basis van gelijkwaardigheid met collega’s, inwoners, ondernemers en ketenpartners.

Tien gemeentelijke organisaties gaan het experiment aan en tijdens de kruisbestuivingsbijeenkomst delen de eerste vijf gemeenten hun ervaringen tot nu toe. Het is een online bijeenkomst met veel ruimte voor onderlinge kennismaking en uitwisseling. Hierbij zijn zowel deelnemers van het leerprogramma als (nog) niet deelnemers van harte welkom. In kleine subgroepjes o.l.v. trainers en begeleiders delen we ervaringen en leerpunten. Heb je vragen over het leerprogramma dan is voldoende ruimte om deze te stellen. En tenslotte heeft A&O fonds projectteam een inspirerende afsluiting gepland.

Gun jezelf om twee uur inspiratie op te doen om met wij-werken het verschil te kunnen maken binnen de gemeentelijke sector en schrijf je nu in via het onderstaande inschrijfformulier.

Programma

10.00 uur
Welkom door projectleider Anneke met wij-werken animatie film
10.10 uur
Interactieve workshop deel I: o.l.v. trainers en begeleiders van 7Senses en Publiek werkt samen: onderlinge leerpunten uitwisselen.
10.40 uur
Korte pauze in groepjes
11.00 uur
Interactieve workshop deel II: o.l.v. trainers en begeleiders van 7Senses en Publiek werkt samen: onderlinge leerpunten uitwisselen.
11.40 uur
Verrassende afsluiting
12.00 uur
Einde

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant