Hoe moet een gemeente werken aan innovatie om de grote uitdagingen waar gemeenten voor staan op te vangen? Waar liggen de kansen en mogelijkheden? Met een serie van 9 inspiratiesessies helpen we gemeenten op weg. Tijdens elke digitale bijeenkomst staat steeds een ander thema centraal.

Tijdens de bijeenkomsten laten deelnemers zich inspireren door de sprekers en gaan ze in gesprek met de sprekers en de collega’s. Inschrijven kan voor één, meerdere of voor alle sessies. Onderaan deze pagina staat het invulformulier voor Medewerkers meenemen bij Transformatie.

Medewerkers meenemen bij Transformatie

Projectleider Marieke de Feyter van A&O fonds Gemeenten legt uit wat de vragen van de nieuwe ontwikkelingen van medewerkers en hoe kunnen gemeenten daar op inspelen? De impact van nieuwe technologie op werk staat centraal in deze sessie. We gaan in op verdwijn- en verschijnwerk en het belang van up- en reskilling.

Het evenement is momenteel vol. Aanmelden voor de wachtlijst is wel mogelijk. Mochten er plekken vrij komen dan krijg je een persoonlijk bericht met de vraag of je alsnog wil deelnemen.

Inschrijven voor de andere lunchbijeenkomsten in deze serie? Klik hieronder voor alle andere lunchbijeenkomsten in deze serie waarvoor ingeschreven kan worden.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant