Ben jij al een ervaren Meester in je Werk Week organisator of wordt dit de eerste keer dat je deelneemt? Om je te inspireren en een groot succes van jouw Meester in je Werk Week te maken, organiseert A&O fonds Gemeenten twee online startbijeenkomsten voor alle geïnteresseerden in de Meester in je Werk Week.

In verband met de coronavirus-maatregelen vindt deze bijeenkomst plaats in de vorm van een online webinar i.pv een fysieke locatie in Zwolle/Den Bosch . Meld je aan en je krijgt voor de startdata nog een bericht over hoe je de webinar kunt volgen.

In deze startbijeenkomst krijg jij meer informatie over de thema’s van dit jaar, het aanbod van workshops en hulp bij de organisatie (d.m.v. een subsidie). Tevens bieden we je twee leuke workshops die je online kunt volgen.

Workshops

Om jou te helpen om een succes te maken van jouw Meester in je Werk Week geven we tijdens de startbijeenkomst twee workshops.

Tijdens de eerste workshop wordt er ingegaan op de promotie van de Meester in je Werk Week met de online toolkit. Tevens is er de mogelijkheid nieuwe ideeen aan te dragen die jou helpen een succes te maken van deze week. De workshop wordt gegeven door branding bureau Studio Piraat.

De tweede workshop gaat over hoe jij je netwerk zo slim mogelijk in kunt zetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken en enthousiast te maken over de Meester in je Werk Week.

Uiteraard is er tijdens deze dag ook tijd om te netwerken en tips en tops uit te wisselen met de andere deelnemers.

Dit jaar vindt de Meester in je Werk Week plaats van 9 t/m 13 november.

Programma

13.00 uur
Start uitleg MIJWW 2020 + Workshop: Hoe promoot je de Meester in je Werk Week (met de toolkit)
14.30 uur
Einde
Workshop: Zet je netwerk in

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met het team van de Meester in je Werk Week (070-7630027).

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant