De Meester in je Werk Week gaat online! De tour langs gemeenten doen we dit jaar digitaal in de week van 9 t/m 12 november. Hoewel we het jammer vinden niet langs te kunnen komen, kan dit jaar iedereen meeluisteren en -kijken. We organiseren namelijk elke dag een lunchsessie (12:00-13.30 uur) met afwisselend Jan van Setten, Ewout Genemans, Chris Zegers en Ellie Lust. Schrijf je hier in voor Ewout Genemans.

De sprekers nemen je tijdens de week stuk voor stuk mee in een inspiratiesessie speciaal bedoeld voor de Meester in je Werk Week. Naast de sprekers biedt A&O ook workshops die voor alle gemeenten online én kosteloos te bezoeken zijn.

Online workshops

Je kunt ook kosteloos gebruik maken van de 5 online workshops:

  • Haal het beste uit jezelf, ook vanuit huis
  • Maak een onweerstaanbaar CV
  • Online vergaderen met impact
  • Aan de slag met MS Teams
  • Je nieuwe koers bepalen

Geef dit ook door aan je collega’s, zet het op je MIJWW programma, meld het in jullie interne nieuwsbrief of plaats het op intranet!

Inspiratiesessies

Je kan je ook aanmelden voor de andere inspiratiesessies tijdens de Meester in je Werk Week.

Ewout Genemans

Ewout Genemans maakt spraakmakende TV programma's, zowel als presentator en als producent, zoals Dream School (2017) en Ex on the Beach (2018). De onderwerpen die hij behandelt hebben een randje. Zo zijn er veel raakvlakken met politie, veiligheid en justitie. Op dinsdag 10 november komt Ewout vertellen over zijn carrière en kijk op de maatschappij.

Schrijf je hieronder nu in voor de inspiratiesessie met Ewout Genemans of lees eerst zijn uitgebreide bio op deze site en laat je inspireren.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant