De Meester in je Werk Week gaat online! De tour langs gemeenten doen we dit jaar digitaal in de week van 9 t/m 12 november. Hoewel we het jammer vinden niet langs te kunnen komen, kan dit jaar iedereen meeluisteren en -kijken. We organiseren namelijk elke dag een lunchsessie (12:00-13.30 uur) met afwisselend Jan van Setten, Ewout Genemans, Chris Zegers en Ellie Lust. Schrijf je hier in voor Jan van Setten.

De sprekers nemen je tijdens de week stuk voor stuk mee in een inspiratiesessie speciaal bedoeld voor de Meester in je Werk Week. Naast de sprekers biedt A&O ook workshops die voor alle gemeenten online én kosteloos te bezoeken zijn.

Online workshops

Je kunt ook gebruik kosteloos maken van de 5 online workshops:

  • Haal het beste uit jezelf, ook vanuit huis
  • Maak een onweerstaanbaar CV
  • Online vergaderen met impact
  • Aan de slag met MS Teams
  • Je nieuwe koers bepalen

Geef dit ook door aan je collega’s, zet het op je MIJWW programma, meld het in jullie interne nieuwsbrief of plaats het op intranet!

Inspiratiesessies

Je kan je ook aanmelden voor de andere inspiratiesessies tijdens de Meester in je Werk Week.

Jan van Setten

'Waar zit de sleutel tot verandering om het iedere dag een beetje beter en leuker te doen? Je hebt meer invloed dan je denkt'. Jan van Setten neemt je mee tijdens ‘Shi(F)t Happens’ in een achtbaan aan inspiratie over de Fun in functioneren en de Focus op datgene waar je voor gaat binnen de gemeente. 'Zo creëren we met elkaar de volgende shift richting onze ambities'.

Jan verwart zijn luisteraar op een prettige manier. Hij geeft je handvatten om je (werkzame) leven nog beter en leuker in te richten voor jezelf, je collega's en je klanten. Als gastspreker tijdens de Meester in je Werk Week komt hij jullie op maandag 9 november inspireren.

Schrijf je hieronder nu in voor de inspiratiesessie met Jan van Setten of lees eerst zijn uitgebreide bio op deze site en laat je inspireren.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant