Houd jij loopbaangesprekken met medewerkers binnen je gemeente? Leer dan hoe jij hierbij de TalentSpiegel kunt inzetten. Deze training vindt in de middag van dinsdag 27 oktober plaats.

Hoe zet je de TalentSpiegel in?

Op de website Allesuitjezelf.nl vind je de TalentSpiegel. Om de TalentSpiegel optimaal te benutten in jouw organisatie biedt A&O fonds Gemeenten een training over hoe je medewerkers kan helpen met het interpreteren van de rapportage. En hoe je medewerkers kunt stimuleren om met hun eigen ontwikkeling aan de slag te gaan.

Programma

Het programma bestaat uit twee delen:

  • Opzet van de TalentSpiegel: wat wordt er gemeten, hoe interpreteer je de scores? We staan uitgebreid stil bij het concept achter de scan, de vragenlijsten die worden gebruikt, de opbouw van de scan en de rapportage.
  • Hoe ga je met medewerkers in gesprek over de rapportage en stimuleer je vervolgens ontwikkeling, groei en mobiliteit? Met de inzet van een acteur oefenen de deelnemers op specifieke onderwerpen en situaties.

Kosteloos deelnemen

Voor deze bijeenkomst in worden geen kosten in rekening gebracht. Kun je toch niet komen? Geen probleem, maar geef tijdig door dat er iets tussen is gekomen zodat we iemand anders blij kunnen maken met de je plek. Uiteraard kan er ook een collega komen! Lees hier meer over deze voorwaarden. Meld je aan voor de bijeenkomst via het onderstaande formulier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Lena Tiemersma, projectleider loopbaanontwikkeling.

Wat is Allesuitjezelf.nl?

A&O fonds Gemeenten helpt medewerkers bij gemeenten bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor hun loopbaan en vakmanschap. Op deze website kunnen gemeente medewerkers dan ook zelf aan de slag met online acties zoals het doen van de TalentSpiegel, deelnemen aan webinars en/of het volgen van e-learnings.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant