Aaltje Vincent, auteur en loopbaancoach, praat je tijdens dit webinar op 21 april 2021 bij over solliciteren op afstand en hoe je het beste uit sollicitatiegesprekken kunt halen.

Welk beeld krijgt de sollicitant over jouw gemeente zodra het videogesprek begint? Heb je je goed voorbereid? Hoe creëer je in een gesprek dat op kantoor al lastig is, ook via het scherm een gelijkwaardige relatie?

De toename van het thuiswerken heeft ook impact gemaakt op het sollicitatieproces. Het uitnodigen van kandidaten zit er nu even niet in en we zijn genoodzaakt om sollicitatiegesprekken op afstand te voeren. Dit webinar geeft je belangrijke tips en handvatten om ook in deze tijd effectieve sollicitatiegesprekken te voeren.

De sollicitant gerust stellen, aan je eigen zelfvertrouwen werken als selecteur en goede gesprekstechnieken leren; daar draait het om in deze super praktische workshop. Je leert werven vanuit het perspectief van de sollicitant. Vincent's kracht zit in haar vaste overtuiging dat ieder mens talent heeft. Ze beheerst de kunst dit talent bloot te leggen om het vervolgens te ‘vermarkten’. Schrijf je hieronder in.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant