Ontwikkelpsycholoog Steven Pont leert je tijdens dit webinar op 16 juni waar het bij onenigheid fout gaat en hij helpt je met vijf praktische tips om te komen tot een goede werkverhouding bij lastige relaties. Dit webinar was eerder dit jaar onderdeel van de Winterschool.

Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog, systeemtherapeut en voormalig onderwijzer. Hij geeft lezingen, trainingen en workshops voor organisaties (onder andere over de systeemtheorie, miscommunicatie en samenwerken), scholen en instellingen (onder andere over het pedagogisch klimaat). In het webinar gaat hij in op het onderhouden van succesvolle samenwerkingen en voor welke misvattingen je moet waken.

Samenwerking struikelt niet op onenigheid over de inhoud maar wel op verschillende visies op de relatie. Elk gedrag is immers logisch; de situatie bepaalt hoe iemand op je reageert en hoe jij op die ander reageert. Met begrip voor elkaar en elkaar goed horen kom je een heel eind. Schrijf je in voor het webinar van Steven Pont op 16 juni hieronder.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant