Op 28 januari en 25 februari 2021 organiseren we De Winterschool. Onder het motto ‘never change a winning team’ zetten we de geslaagde opzet van de Summerschool voort in een Winterschool met de kwaliteit die je van ons kunt verwachten. Het thema is deze keer Verbinding. Een onderwerp dat ons allemaal aangaat en diep raakt. Niet alleen in het huidige ontwrichtende corona tijdperk maar ook in de toekomst waarin ons nog fundamentele vernieuwingen staan te wachten.

Wat dat betreft heeft Corona ons wakker geschud. Van de een of de ander dag werkten onze bestaande verbindingsvormen niet meer. We moesten in rap tempo zoeken naar nieuwe vormen van samenwerken en wennen aan andere werkwijzen. Corona heeft ons bewust gemaakt van hoe snel context kan veranderen en hoe relevant het is om je bewust te zijn van hoe je in verbinding blijft met jouw connecties, contacten, collega’s, relaties, je netwerk en samenwerkpartners. Verbinden zal een onmisbare kwaliteit zijn en een sleutelvaardigheid voor iedereen in de overheidssector. Stel jezelf dus de vraag: Hoe goed is mijn verbindend vermogen?

Voor wie

Alle ambtenaren werkzaam bij gemeenten of gemeentelijke organisaties (zoals veiligheidsregio’s, GGD’s, kredietbanken, gemeenschappelijke regelingen, enzovoort) zijn van harte welkom!

Waarom

De Winterschool is een event dat je op een leuke en ontspannen wijze laat reflecteren op je verbindende kwaliteiten. Ook geeft de Winterschool je de nodige inspiratie, praktische tips en handvatten. De Winterschool heeft tot doel jouw werk leuker, beter en makkelijker te maken, zodat jij je inwoners, de samenleving en uiteindelijke de hele maatschappij beter kan ondersteunen.

Wanneer

Donderdag 28 januari 2021
9.00 - 14.00 uur
Donderdag 25 februari 2021

9.00 - 14.00 uur

Programma in het kort

Naast de plenaire hoofdspreker Charles Groenhuijsen kan je in twee rondes deelnemen aan interactieve workshops van zeer ervaren, kwalitatieve trainers zoals Martijn Aslander, Japke Douma, Mimoun Oaïssa, Helene Oosterhuis, Aaltje Vincent e.d. Daar hoef je je vooraf niet voor aan te melden. Je bepaalt tijdens het event welke sessie je wilt bijwonen. Ter plekke wisselen van sessie kan ook. Naast de workshops kun je mee doen aan chats, kun je videobellen met andere deelnemers. We sluiten af met - voor wie dat leuk vindt - met De Winterschool Bingo waarmee je hele coole prijzen kan winnen.

Charles Groenhuijsen sprekers

Onze keynote: Charles Groenhuijsen

Hij is vooral bekend van zijn tijd als Amerika correspondent bij de NOS en nu als presentator van Op1. Maar hij schreef ook een boek en een theaterprogramma met als titel: Optimisten hebben de hele wereld. Charles wil aantonen dat je - ondanks grote uitdagingen wereldwijd als klimaat, ongelijkheid, geweld en terrorisme – toch ook optimistisch naar de toekomst kan kijken. Elke keer blijkt dat toehoorders aangenaam verrast zijn als hij uitlegt wat er allemaal goed gaat in de wereld op gebieden als innovatie, armoede, veiligheid, gezondheid, onderwijs en ondernemerschap. Misschien kunnen optimisten wel beter verbinden….

Klik op de link hieronder voor meer informatie over De Winterschool 2021.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de Winterschool 2021. Vergeet niet het event ook te reserveren in je eigen agenda. En als je toch bezig bent, nodig dan je collega’s uit om mee te doen. Verbinden doe je nu eenmaal samen!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox (check altijd even je spam als je niks ziet verschijnen). Voor aanvang van het event sturen we je nog een bevestigingsmail met de laatste nodige gegevens.

Vul onderaan het aanmeldformulier in.

Heb je vragen?
Stuur een mail naar evenementen@aeno.nl en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Kun je niet op 25 februari? Of wil je mee doen aan meer dan twee workshops? Geen probleem.
Je kunt je ook aanmelden voor donderdag 28 januari. Hieronder vind je de link naar die agenda.

Inschrijven voor dit evenement?

Login of maak een account aan.

Misschien vind je dit ook interessant