Op 22 maart organiseerde de VNG een Ambtelijke Top Conferentie ‘Samenwerken aan maatschappelijke opgaven’ in Utrecht. Het A+O fonds Gemeenten was op de conferentie aanwezig  met een stand om de ambtelijke top kennis te laten maken met de loopbaan en ontwikkel website Meesterinjewerk.nl.

Gemeenten zijn continu in verandering om mee te bewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij, zoals decentralisaties, de invoer van nieuwe wetgeving, digitalisering en nieuwe politieke verhoudingen. Dit vraagt ook om flexibele, vakbekwame medewerkers.

Het A+O fonds Gemeenten ondersteunt medewerkers van gemeenten door het faciliteren van de landelijke loopbaanwebsite Meesterinjewerk.nl. Op deze website staan zelftesten en korte online cursussen zodat medewerkers meer inzicht krijgen in wie ze zijn, wat ze willen en wat ze nodig hebben om dit te bereiken.

Een groep medewerkers weet Meesterinjewerk.nl te vinden. Ook binnen de gemeenten wordt de website al veel ingezet bij loopbaan- en ontwikkeltrajecten van medewerkers, maar nog niet iedereen weet de website te vinden. Daarom promoot A+O fonds Gemeenten de website bij diverse bijeenkomsten.

Tijdens de  Ambtelijke Top Conferentie konden aanwezigen kennis maken met de website Meesterinjewerk.nl en gebruik maken van diensten zoals een InterCoach, een kapper en een visagist om talent goed te presenteren. Het resultaat werd vastgelegd in een mooie profielfoto die kan worden ingezet in bijvoorbeeld je e-portfolio. Dit is één van de producten van de website Meesterinjewerk.nl.

Aanbevolen voor u