Jelle Dijkstra, Steven Dhondt, Tinka van Vuuren, Gerard Evers, Margriet Sitskoorn en Patrick van Veen. Dat is de line-up voor de A+O Collegereeks van 2017. Zij gaan in op onderwerpen als functieloos werken, vitaliteit, HR-Analytics, Loopbaan Zelfregie, Co-creatie en Leiderschap & veranderen. We zijn te gast in de gemeenten Borsele, Leeuwarden, Zeist, Hellendoorn, Ridderkerk en Hoorn. De A+O Collegereeks start op 13 april en vindt vervolgens elke tweede donderdag van de maand plaats (met uitzondering van juli en augustus).

Opzet college

Dynamisch en interactief, dat is onze inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. We starten de colleges om 15.00 (inloop vanaf 14.30) met onze gastsprekers. Daarna komen er vanuit verschillende organisaties interessante praktijkcases aan bod. Deelnemers gaan tijdens de colleges ook zelf actief aan de slag met het onderwerp. Om 17.00 sluiten we af met een borrel, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locaties en data

De colleges vinden elke 2e donderdag van de maand plaats. Per colleges zijn er steeds slechts 100 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

 Datum Spreker Onderwerp Locatie
13 april Jelle Dijkstra Co-creatie
Aanmelden
De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
11 mei Steven Dhondt Workplace Innovation
Aanmelden
De Koperen Tuin
Prinsentuin1
8911 DE Leeuwarden
8 juni Tinka van Vuuren Vitaliteit: Sturen op eigen regie
Aanmelden
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
14 September Gerard Evers HR-Analytics
Aanmelden
Huis voor Cultuur en Bestuur
Willem Alexanderstraat 7
7442 AE Nijverdal
12 oktober Margriet Sitskoorn Loopbaanzelfregie
Aanmelden
BAR-Organisatie
Koningsplein 1
2982 EA Ridderkerk
16 November Patrick van Veen Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief
Aanmelden
Gemeentehuis Hoorn
Nieuwe Steen 1
1625 HV Hoorn

Kosten

Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er extra kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor het college. Daarna brengen wij € 75,- in rekening.

Aanbevolen voor u