Dit is een besloten community speciaal voor de deelnemers aan het leernetwerk ‘Intervisie voor leidinggevenden bij gemeenten’.

In het leernetwerk Intervisie voor leidinggevenden bij gemeenten ligt de focus op het versterken van jouw leiderschap in 5 stappen. Door dit leernetwerk vind je oplossingen voor uitdagingen die je als leidinggevende bij een gemeente dagelijks tegenkomt en versterk jij samen met andere gemeentelijke leidinggevenden jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten.

In deze community kunnen de deelnemers contact houden, netwerken en informatie uitwisselen.

Persoonlijk leiderschap

A&O fonds Gemeenten biedt leidinggevenden met dit leernetwerk de mogelijkheid om hun persoonlijke leiderschap aan te scherpen aan de hand van eigen, dagelijkse cases en ervaringen. Dit gebeurt op basis van de laatste trends en ontwikkelen op gebied van leiderschap en verandermanagement.

Veranderprocessen volgen elkaar snel op in de gemeentelijke sector. De rol van leidinggevenden is essentieel voor het slagen hiervan. Jouw rol vergt sterk leiderschap. Leer hoe je tegenwicht biedt op alles wat op je afkomt, hoe je tegelijkertijd focus houdt en waar je waarde kunt toevoegen in lastige situaties.

Dit leernetwerk is een aanvulling op de eerdere succesvolle leernetwerken Sociaal Leiderschap en Verandering in Control.

Gezien dit een besloten community is voor de deelnemers aan het leernetwerk, is het niet mogelijk voor personen buiten het leernetwerk om te kunnen deelnemen aan deze community.

Word lid