Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 34 plaatsen vrij!

Wat is er voor nodig om over organisatiegrenzen heen een goede samenwerking te creëren?

Dr. Jelle Dijkstra trapt de A+O Collegereeks 2017 af in Zeeland. Dijkstra studeerde sociale pedagogiek en andragogiek en is in 1989 gepromoveerd tot doctor in de sociale wetenschappen. Hij werkte onder andere als organisatieadviseur en hoofd opleidingen bij de gemeente Rotterdam en als adviseur voor het landelijke adviesbureau Berenschot. Dijkstra heeft zich gespecialiseerd in samenwerkings- en leiderschapsvraagstukken en runt sinds 1996 een eigen organisatieadviesbureau. Daarnaast is hij tevens (parttime) werkzaam als lector (professor of Applied Science) Persoonlijk Leiderschap en Innovatiekracht bij NHL University of Applied Sciences in Leeuwarden.

Samen met Paul-Peter Feld schreef hij het boek “Gedeeld leiderschap” dat in 2012 werd verkozen tot Managementboek van het Jaar. Tijdens zijn college richt hij zich op de vraag welke kwaliteiten er nodig zijn om in teams samen te werken, persoonlijk leiderschap te kunnen uitoefenen en verander- en innovatieprocessen te kunnen opstarten en aansturen.

Opzet college

Dynamisch en interactief, dat is onze inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. We starten de colleges om 15.00 (inloop vanaf 14.30) met onze gastsprekers. Daarna komen er vanuit verschillende organisaties interessante praktijkcases aan bod. Deelnemers gaan tijdens de colleges ook zelf actief aan de slag met het onderwerp. Om 17.00 sluiten we af met een borrel, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locatie

We zijn te gast in De Stenge: Stengeplein 1,  4451 CZ te Heinkenszand. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan dit college. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor het college. Daarna brengen wij € 75,- in rekening.

Voor wie?

De colleges zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de thema’s die tijdens de colleges worden behandeld. Voorwaarde voor deelname is dat u werkzaam bent bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die valt onder de CAR-UWO. Daarnaast mogen ook ambtenaren uit de sectoren Waterschappen en Provincies aansluiten.

Verder in deze A+O Collegereeks:

Datum Spreker en onderwerp
11 mei Steven d’Hondt  over Workplace Innovation Aanmelden
8 juni Tinka van Vuuren over Vitaliteit: Sturen op eigen regie van werknemers op gezondheid Aanmelden
14 september Gerard Evers over HR-Analytics Aanmelden
12 oktober Margriet Sitskoorn over Loopbaanzelfregie Aanmelden
16 november Patrick van Veen over Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief Aanmelden

Er zijn nog 34 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u