Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 7 plaatsen vrij!

Gerard Evers is directeur-eigenaar van adviesbureau Euro-HRM, gespecialiseerd in economisch personeelsmanagement. Hij studeerde algemene econometrie (cum laude) in Tilburg en werd daarna universitair docent Ruimtelijke Economie in Groningen. Gerard publiceert regelmatig boeken en artikelen over onderwerpen als strategische personeelsplanning (nieuwste verscheen in 2014), HR Analytics, duurzame inzetbaarheid, en human capital valuation. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar economische aspecten van personeelsmanagement en de relatie tussen HRM en arbeidsmarkt. Zijn insteek bij onderzoeks- en consultancytrajecten is een mix van wetenschap en pragmatiek.

Tot de meest recente projecten behoren strategische personeelsplanning bij diverse organisaties in binnen- en buitenland (onder andere voor de Rijksoverheid, diverse provincies en gemeenten) de relatie tussen HR-beleid en employability (EZ) en arbeidsproductiviteit in de zorgsector.

In zijn college neemt hij de deelnemers mee in de wereld van HR-Analytics. HR-analytics, een datagedreven aanpak, stelt HR beter in staat het werkplezier, de ontwikkeling en de prestaties van de medewerkers te verhogen en de performance van de organisatie te verbeteren.

Opzet college

Dynamisch en interactief, dat is onze inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. We starten de colleges om 15.00 (inloop vanaf 14.30) met onze gastsprekers. Daarna komen er vanuit verschillende organisaties interessante praktijkcases aan bod. Deelnemers gaan tijdens de colleges ook zelf actief aan de slag met het onderwerp. Om 17.00 sluiten we af met een borrel, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locatie

Huis voor Cultuur en Bestuur
Willem Alexanderstraat 7
7442 Nijverdal

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan dit college. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor het college. Daarna brengen wij € 75,- in rekening.

Voor wie?

De colleges zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de thema’s die tijdens de colleges worden behandeld. Voorwaarde voor deelname is dat u werkzaam bent bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die valt onder de CAR-UWO. Daarnaast mogen ook ambtenaren uit de sectoren Waterschappen en Provincies aansluiten.

Verder in deze A+O Collegereeks:

Datum Spreker en onderwerp
12 oktober Margriet Sitskoorn over Loopbaanzelfregie Aanmelden
16 november Patrick van Veen over Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief Aanmelden

Er zijn nog 7 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u