U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Deze lezing in de Meester in je Werk-week maakt deel uit van de A+O Collegereeks

Het laatste A+O College is onderdeel van de Meester in je Werk-week 2017 en wordt verzorgd door Patrick van Veen. Van Veen rondde zijn studie biologie in 1993 af aan de faculteit Biologie van de Universiteit Utrecht. Maar in 1996 maakte hij de overstap naar een andere sector: de verzekeringsbranche, waar hij werkzaam was in commerciële functies en als projectmanager. Het was ook in deze functies dat hij ontdekte dat er overeenkomsten zijn tussen een organisatie en een apenrots. In 2002 is hij verder gegaan als zelfstandig bioloog, trainer en onderzoeker en heeft hij zijn bedrijf Apemanagement opgericht. Vanuit die functie adviseert hij ondernemingen, geeft hij presentaties en trainingen. In de media is hij regelmatig te zien als gedragsdeskundige en werkt hij mee aan TV programma’s als Married at first Sight en het populair wetenschappelijk programma Galileo.

Basis voor zijn huidige werkzaamheden vormt onderzoek naar de overeenkomst tussen sociaal gedrag van apen en mensen in bedrijven. In het college vertaald hij zijn kennis over apengedrag naar mensen in organisaties. Dit is niet alleen humoristisch, maar geeft ook interessante inzichten en belangrijke lessen voor de eigen werkomgeving.

Opzet college

Dynamisch en interactief, dat is onze inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. We starten dit college om 10.00 (inloop vanaf 09.30) met onze gastspreker. Daarna komen er vanuit verschillende organisaties interessante praktijkcases aan bod. Deelnemers gaan tijdens de colleges ook zelf actief aan de slag met het onderwerp. Om 12.00 sluiten we af met een lunch, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locatie

We zijn te gast bij de gemeente Hoorn, locatie: Schouwburg Het park, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn.

Kosten

Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er extra kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor het college. Daarna brengen wij € 75,- in rekening.

Voor wie?

De colleges zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de thema’s die tijdens de colleges worden behandeld. Voorwaarde voor deelname is dat u werkzaam bent bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die valt onder de CAR-UWO. Daarnaast mogen ook ambtenaren uit de sectoren Waterschappen en Provincies aansluiten.

Verder in deze A+O Collegereeks:

Datum Spreker en onderwerp
12 oktober Margriet Sitskoorn over Loopbaanzelfregie Aanmelden

Lezingen Meester in je Werk-week

De lezing van Patrick van Veen vindt plaats in de Meester in je Werk-week. Sluit ook aan bij de andere bijeenkomsten in deze week:

13 november Maarten van der Weijden: Consistent en duurzaam succes
14 november Katja Staartjes: Teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag
15 november Judith Webber: Sturen van je eigen mindset

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u