Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 18 plaatsen vrij!

Workplace Innovation

Professor Steven Dhondt is verbonden aan de K.U. Leuven. Hij heeft zich onder andere gespecialiseerd in workplace innovation. In zijn college neemt d’Hondt de aanwezigen mee in de wereld van Workplace Innovation. Workplace Innovation beschrijft werkwijzen en culturen op alle niveaus in de organisatie die medewerkers in staat stellen om hun kennis, vaardigheden en creativiteit ten volle te benutten. Het gaat om het bouwen van organisaties waarin medewerkers zo effectief mogelijk hun directe taken kunnen uitvoeren en het bedrijf helpen om te verbeteren. Uit onderzoek blijkt dat Workplace Innovation leidt tot aanzienlijke en duurzame verbeteringen in zowel organisatieprestaties als in betrokkenheid en welzijn van medewerkers. Steven Dhondt geeft antwoord op vragen als: ‘Waarom is Workplace Innovation van belang voor uw organisatie?’, ‘Hoe kan Workplace Innovation uw organisatie  veranderen?’, ‘Waar start u met uw Workplace Innovation traject?’ en ‘Wat zijn de ‘Elementen’ waaruit Workplace Innovation is opgebouwd?’

Opzet college

Dynamisch en interactief, dat is onze inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. We starten de colleges om 15.00 (inloop vanaf 14.30) met onze gastsprekers. Daarna komen er vanuit verschillende organisaties interessante praktijkcases aan bod. Deelnemers gaan tijdens de colleges ook zelf actief aan de slag met het onderwerp. Om 17.00 sluiten we af met een borrel, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locatie

We zijn te gast in Friesland. De locatie is: De Koperen Tuin, Prinsentuin1, 8911 DE te Leeuwarden. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer. Daarnaast is er vlakbij de locatie gelegenheid tot parkeren.

Kosten

U kunt kosteloos deelnemen aan dit college. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor het college. Daarna brengen wij € 75,- in rekening.

Voor wie?

De colleges zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de thema’s die tijdens de colleges worden behandeld. Voorwaarde voor deelname is dat u werkzaam bent bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die valt onder de CAR-UWO. Daarnaast mogen ook ambtenaren uit de sectoren Waterschappen en Provincies aansluiten.

Verder in deze A+O Collegereeks:

Datum Spreker en onderwerp
13 april Jelle Dijkstra over Co-creatie Aanmelden
8 juni Tinka van Vuuren over Vitaliteit: Sturen op eigen regie van werknemers op gezondheid Aanmelden
14 september Gerard Evers over HR-Analytics Aanmelden
12 oktober Margriet Sitskoorn over Loopbaanzelfregie Aanmelden
16 november Patrick van Veen over Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief Aanmelden

 

Er zijn nog 18 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u