Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 17 plaatsen vrij!

Hoe gaan we de krappe arbeidsmarkt te lijf?

Feiten en cijfers over de arbeidsmarkt vullen dagelijks je mailbox en tijdlijn. Maar welke informatie is voor jou van belang en hoe kan die informatie jou helpen?  A&O fonds Gemeenten gaat je helpen. Met thematische bijeenkomsten maken we je wegwijs in actuele arbeidsmarktvraagstukken: de Arbeidsmarktversnellers. We geven inzicht en vertalen dat naar jouw praktijk.

Arbeidsmarktversneller #2 – donderdag 12 september

De tweede arbeidsmarktversneller van A&O fonds Gemeenten staat in het teken van data. De Personeelsmonitor 2018 biedt een schat aan informatie om jouw gemeente te vergelijken met andere gemeenten. Omdat het onderzoek al sinds 2000 wordt uitgevoerd is het bovendien mogelijk om over langere periodes trends en gegevens te bekijken.

Maar hoe doe je dat en op welke manier kan HR Data het arbeidsmarktbeleid in jouw gemeente ondersteunen. Met inspirerende praktijkvoorbeelden verkennen we met jullie graag de mogelijkheden en onderzoeken we welke informatie voor jou van belang is en hoe die jou verder kan helpen.

Doe mee en meld je snel aan!

Dat kan via het formulier onderaan deze pagina.  We brengen geen kosten in rekening voor je deelname aan Arbeidsmarktversneller #2. Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan ons door. Of meld je bij ons af tot uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet dan brengen wij € 150,- in rekening.

Vragen?
Voor vragen over de Arbeidsmarktversneller mail je naar  evenementen@aeno.nl.

Wat zeggen de deelnemers over Arbeidsmarktversneller #1?

Praktische handvatten gekregen die direct toepasbaar zijn in mijn dagelijks werk. De uitwisseling met anderen vond ik erg waardevol.

“Een must voor iedereen binnen HRM die bezig is met werving & selectie!”

”Nuttig, toepasbaar, geeft een echte boost aan je werving en selectie!”

Er zijn nog 17 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u