U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Meester in je Werk-week 2018

Opening in Drechtsteden

De Meester in je Werk-week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. De start van deze actieweek is dit jaar in de regio Drechtsteden. We openen met een inspirerende netwerkbijeenkomst met sportheld en doorzetter Bibian Mentel en een loopbaanplein waarin er alles draait om JOU! Zien we jou ook in Dordrecht?

Programma

10.30 uur: Inloop
11.00 uur – 12.00 uur: Inspiratiesessie Bibian Mentel
12.00 uur – 14.00 uur: Meester in je Werk-plein

Bibian Mentel – Paralympisch Snowboarder

Bibian Mentel verloor op 27-jarige leeftijd haar onderbeen door kanker. Zij was toen topsporter en stond op het punt zich te plaatsen voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City, USA (2002).
4 maanden na haar amputatie stond ze weer op haar snowboard en 7 maanden later was ze weer Nederlands Kampioen bij de validen! Ondanks dat de ziekte zeven keer terug kwam bleef zij snowboarden. Zo werd zij in februari 2017 voor de 5e keer wereldkampioene. Maar dat was niet alles. In 2018 won ze op de paralympische spelen in Pyongchang twee gouden medailles.

Bibian heeft het vermogen jou te inspireren met haar verhaal. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen op het gebied van topsport, haar leven na haar amputatie en laat zien hoe je kunt denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Loopbaanplein

Geïnspireerd om aan je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling te werken? Kom langs op het Meester in je Werk plein. Daar staan we voor je klaar met onze portretfotograaf, stylingsadvies, de C.V. dokter, opleidingsadvies, het passiespel, de transformatiekast, de betaal-met-je-verhaal-kapper en nog veel meer. Alles om jou te helpen bij jouw loopbaan!
Het loopbaanplein is gratis en biedt iedereen een steuntje in de rug om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Over de Meester in je Werk-week 2018 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de vierde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. In het hele land vinden er tal val activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 200 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Bibian Mentel, Marc Lammers, Edith Bosch en Erben Wennemars.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe denk je in mogelijkheden in plaats van beperkingen? Hoe maak je van een crisis een kans? Welke kansen zijn er op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gedrag versus essentie? En hoe verleg jij jouw grenzen met vallen en opstaan? Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Lezingen Meester in je Werk-week

13 november Marc Lammers: Innoverende bondscoach
14 november Edith Bosch: Judoka en winnaar
15 november Erben Wennemars: Schaatser met een ongekend enthousiasme

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u