U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Ben jij verantwoordelijk voor het thema vitaliteit binnen jouw organisatie? Vind je het een uitdaging om te bepalen hoe en waar je concreet mee kunt beginnen? Dan is deze workshop voor jou! Je ontdekt waar je staat met vitaliteit en gaat aan de slag met praktische opdrachten. Ook krijg je praktische campagnemiddelen die je kunt inzetten om vitaliteit te promoten. Na afloop kun je vitaliteit voor jezelf visualiseren, heb je een overzicht waar je staat en weet je wat je volgende stappen zijn.

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het thema vitaliteit binnen hun organisatie bijvoorbeeld HR-professionals en Arbo coördinatoren.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats in Eindhoven van 9.00 uur tot 13.00 uur in Igluu in Eindhoven.

Kosten

Voor de workshop worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en jij je niet tijdig afmeldt, worden er  kosten in rekening gebracht (€ 75,-) per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het bijeenkomst.

Meld je aan!

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Pepijn Louisse van het A&O fonds Gemeenten (070-7630027) of stuur een email naar pepijn.louisse@aeno.nl.

De bruisende regiobijeenkomst is een programma van het A&O fonds Gemeenten en komt tot stand in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF).

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u