Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 91 plaatsen vrij!

Nog beter de vraag van de klant beantwoorden, netwerken, flexibel samenwerken en de stapel met dossiers behandelen? Dat lukt je misschien allemaal net, maar het kan misschien wel eenvoudiger.

Tijdens het congres kun jij meedoen met allerlei inspirerende workshops en leersessies. Kijk bijvoorbeeld mee in de keuken van de Ronde Venen of leer van Nadja Jungmann hoe je stress-sensitieve gesprekstechnieken in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Er is aandacht voor onderwerpen als privacy, schulden, werkdruk- en werkstress en nog veel meer. De verkiezing van de Uitvoerder van het Jaar 2018 is het feestelijk intermezzo op deze dag.

De dag wordt geopend door een bevlogen bijdrage van Pieter Hilhorst die momenteel voor de Correspondent onderzoek uitvoert naar bureaucratie. De dag wordt feestelijk afgesloten door de Vrije Denkers met hun visie op verandering en vakmanschap bij professionals zoals jij.

Programma van 09.30 tot 16.00 uur:

Wordt nog bekend gemaakt!

Voor wie?

Werk jij in het sociaal domein? Bijvoorbeeld als jeugdhulp-verlener, generalist, zorgaanbieder, WMO-consulent, wijkteammanager, casemanager of schuldhulpmedewerker? Of ben je betrokken bij burgerparticipatie? Of werk je veel met ouders en jongeren? Dan mag je deze themabijeenkomst over Vakmanschap niet missen!

Vragen?

Neem  contact op met May Louise Yalcin van
het A+O fonds Gemeenten (070-7630027) of mail naar uitvoeringsautoriteit@aeno.nl

Kosten

Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er extra kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de  bijeenkomst. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. U kunt ook een vervanger sturen.

Deel deze uitnodiging met collega’s uit het vak!

Wij roepen je graag op om deze uitnodiging te delen met collega’s die wellicht ook willen aansluiten. Hopelijk mogen we
jou en je collega’s (wederom) begroeten op 13 november aanstaande!

Er zijn nog 91 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u