U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Meester in je Werk-week 2018

Dag drie: Emmen

De Meester in je Werk-week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. We beginnen de dag met een inspirerende netwerkbijeenkomst met topsporter Edith Bosch en een loopbaanplein waarin er alles draait om JOU! Zien we jou ook in Emmen?

Programma

9.30 uur: Inloop
10.00 uur – 11.00 uur: Inspiratiesessie Edith Bosch
11.00 uur – 13.00 uur: Meester in je Werk-plein

Edith Bosch – Judoka en winnaar

Edith is voormalig topsporter. Als judoka haalde zij drie Olympische medailles, een Wereldtitel en vier Europese titels. Zij is één van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland kent.  Na haar topsportcarrière nam Edith deel aan Expeditie Robinson en won deze.

Edith komt jou graag over haar passie vertellen. Op een interactieve manier laat Edith jou zien wat de kansen zijn op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gedrag versus de essentie.

Zit jij al op het puntje van je stoel? Wij zien je 14 november in Emmen!

Loopbaanplein

Geïnspireerd om aan je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling te werken? Kom langs op het Meester in je Werk plein. Daar staan we voor je klaar met onze portretfotograaf, stylingsadvies, de C.V. dokter, opleidingsadvies, het passiespel, de transformatiekast, de betaal-met-je-verhaal-kapper en nog veel meer. Alles om jou te helpen bij jouw loopbaan!
Het loopbaanplein is gratis en biedt iedereen een steuntje in de rug om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Over de Meester in je Werk-week 2018 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de vierde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. In het hele land vinden er tal val activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 200 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Bibian Mentel, Marc Lammers, Edith Bosch en Erben Wennemars.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe denk je in mogelijkheden in plaats van beperkingen? Hoe maak je van een crisis een kans? Welke kansen zijn er op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gedrag versus essentie? En hoe verleg jij jouw grenzen met vallen en opstaan? Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Lezingen Meester in je Werk-week

12 november Bibian Mentel: Sportheld en doorzetter
13 november
Marc Lammers: Innoverende bondscoach
15 november Erben Wennemars: Schaatser met een ongekend enthousiasme

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u