U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Denk mee, leer en laat u inspireren door collega’s uit de sector

Tien finalisten voor 3-2-1-Co bekend!

Uit de inzendingen voor 3-2-1-Co zijn de finalisten voor 2017 gekozen. Op 24 mei organiseren we voor de vierde keer een creatieve finaledag bij De Munt in Utrecht. Op deze finaledag verrijken we de ideeën en werken we deze verder uit. Aan het einde kiest een jury, na spetterende pitches, de winnaar. Lees meer over de winnende ideeën.

De ideeën van 2017 gaan over organisatieontwikkeling, nieuwe vormen van leren, garantiebanen, talentmanagement, reiskosten, geluk in je organisatie en multidisciplinaire actieteams. Voor de finaledag zijn we op zoek naar Frisdenkers, Dwarskijkers en andere creatieve geesten die met ons en de tien ideehouders willen werken aan de verrijking en realisatie van deze tien ideeën.

De finaledag biedt een uniek platform om te leren van de ideeën vanuit andere gemeenten. Wat speelt er bij andere gemeenten, hoe gaan ze hiermee om, welke innovatieve ideeën bedenken ‘uw collega’s’. En uiteraard hopen wij, en de ideeënhouders, dat u uw kennis en expertise wil delen met ons. De begeleiding op deze dag is in handen van Ynnovate.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u