U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Innovatie en vernieuwing bij gemeenten stimuleren met als doel dat alle gemeenten daar beter van worden. Dat is de inzet van het A+O fonds Gemeenten met haar innovatieve projectenregeling. Alleen al in 2017 hebben we meer dan 30 innovatieve projecten ondersteund met deze subsidieregeling. Hoogste tijd om de ervaringen uit die projecten te delen. We doen dat met twee innovatiemiddagen op 21 en 28 juni. De middagen staan in het teken van “Leren & Veranderen”. In een inspirerend Pecha Kucha-evenement* presenteren alle innovatieve projecten hun ideeën, ervaringen en lessen.

Per bijeenkomst zijn 50 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij en verzeker je van een inspirerende middag met ervaringen uit de meest innovatieve gemeenten van Nederland.

*Tijdens een Pecha Kucha-evenement geeft iedereen een presentatie van 20 slides met een totale duur van 6 minuten en 40 seconden.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de innovatieve projecten van de gemeenten en gemeentelijke organisaties.

Projecten

De gesubsidieerde projecten komen in twee sessie aan bod. Op 28 juni komen projecten van onder andere Alblasserdam, Amersfoort, De Ronde Venen, Delft, Deurne, Doesburg, Hengelo (Ov), Hof van Twente, Meierijstad, Oss, Terneuzen en Venlo aan bod. Thema’s die voorbij komen zijn bijvoorbeeld ‘Datagestuurd werken’, ‘Veranderkundig leiderschap binnen sociaal domein’, ‘Effectief aan de slag met de Omgevingswet’ en Osse manier van zelfsturing’.

Programma

12.00 uur: Inloop met lunch
12.45 uur: Ronde 1 Pecha Kucha’s
14.15 uur: Ronde 2 Pecha Kucha’s
15.45 uur: Afsluiting
16.00 uur: Einde

Kosten

Er zijn geen aanvullende kosten verbonden aan deelname voor medewerkers van gemeenten of gemeentelijke organisaties. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de bijeenkomst.

 

Meer informatie

Voor vragen, kunt u contact opnemen met Eveline Vat, projectleider Subsidies via eveline.vat@aeno.nl of via  070-7630038.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u