Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 49 plaatsen vrij!

Innovatie en vernieuwing bij gemeenten stimuleren met als doel dat alle gemeenten daar beter van worden. Dat is de inzet van het A+O fonds Gemeenten met haar innovatieve projectenregeling. Alleen al in 2017 hebben we meer dan 30 innovatieve projecten ondersteund met deze subsidieregeling. Hoogste tijd om de ervaringen uit die projecten te delen. We doen dat met twee innovatiemiddagen op 21 en 28 juni. De middagen staan in het teken van “Leren & Veranderen”. In een inspirerend Pecha Kucha-evenement* presenteren alle innovatieve projecten hun ideeën, ervaringen en lessen.

Per bijeenkomst zijn 50 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij en verzeker je van een inspirerende middag met ervaringen uit de meest innovatieve gemeenten van Nederland.

*Tijdens een Pecha Kucha-evenement geeft iedereen een presentatie van 20 slides met een totale duur van 6 minuten en 40 seconden.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de innovatieve projecten van de gemeenten en gemeentelijke organisaties.

Programma

12.00 uur: Inloop met lunch
12.45 uur: Ronde 1 Pecha Kucha’s
14.15 uur: Ronde 2 Pecha Kucha’s
15.45 uur: Afsluiting
16.00 uur: Einde

Kosten

Er zijn geen aanvullende kosten verbonden aan deelname voor medewerkers van gemeenten of gemeentelijke organisaties. Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de bijeenkomst.

Meer informatie

Voor vragen, kunt u contact opnemen met Eveline Vat, projectleider Subsidies via eveline.vat@aeno.nl of via  070-7630027.

Er zijn nog 49 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u