Meester in je Werk-week 2017

Bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, met als letterlijke hoogtepunten de Mount Everest (8848 meter) en Gasherbrum I (8068 meter) in Pakistan. Zij was de eerste Nederlands vrouw die deze bergen wist te ‘bedwingen’. Een expeditie naar 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle lessen op gebied van teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag.

Zelf deed Katja ruime management-ervaring op en is in staat haar expeditie-belevenissen uitstekend te vertalen naar de uitdagingen binnen organisaties. Ze gaat in op vragen als: “Hoe realiseer je samenspel naar de top?”, “Hoe zorg je voor Win-Win en topprestaties?” en “Wat zijn de hobbels in de samenwerking en hoe overbrug je die?”. Maar ze spreekt ook over samen onderweg zijn om dat ambitieuze doel tot een succes te maken en over hoe je je eigen top kunt bereiken. Kortom, laat je door bergbeklimmer Katja Staartjes met indrukwekkende beelden meenemen naar de hoogste bergtoppen ter wereld.

Over de Meester in je Werk-week 2017 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de derde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. In het hele land vinden er tal val activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Maarten van der Weijden, Katja Staartjes, Judith Webber en Patrick van Veen.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe bereik je consistent en duurzaam succes, het belang van het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamgeest en het omgaan met verandering en tegenslag. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Aanmelden

Lezingen Meester in je Werk-week

13 november Maarten van der Weijden: Consistent en duurzaam succes
15 november Judith Webber: Sturen van je eigen mindset
16 november Patrick van Veen: Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief

Aanbevolen voor u