Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 4 plaatsen vrij!

Er zijn slechts 40 kaarten beschikbaar voor deze kick-off, dus wees er snel bij!

Na het grote succes van de afgelopen edities, vindt ook dit jaar weer de ‘Meester in je Werkweek’ plaats. Tijdens deze landelijke actieweek besteden we samen met gemeenten aandacht aan vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. Wat kun je zelf doen om de uitdagingen waar gemeenten voor staan het hoofd te bieden, is de vraag die deze week centraal staat.

Vorig jaar hebben enthousiaste ambtenaren van ruim 100 gemeenten, naast het organiseren van eigen activiteiten, gebruik gemaakt van een breed aanbod van trainingen, workshops en activiteiten die het A+O fonds beschikbaar stelde. Ook dit jaar zal er weer een menukaart gepresenteerd worden, waaruit u (kosteloos) uw keuze voor activiteiten kunt maken. We nodigen alle gemeenten uit om dit jaar weer deel te nemen, dus reserveer alvast 13 t/m 17 november in uw agenda!

Om u te inspireren en te motiveren geslaagde activiteiten tijdens deze week neer te zetten binnen uw gemeente, organiseert het A+O fonds een kick-off bijeenkomst voor alle geïnteresseerden van de Meester in je Werkweek. Tijdens deze kick-off delen wij onze plannen voor dit jaar, krijgt u enthousiaste verhalen te horen van gemeenten die het afgelopen jaar een geslaagde week hebben georganiseerd, kunt u ideeën opdoen over activiteiten voor uw eigen gemeente en kunt u meedenken met nieuwe plannen voor de aankomende Meester in je Werkweek.

Er zijn nog 4 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u