Doe mee met de Meester in je Werk-week van 2017!

De week van 13 tot 17 november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de derde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. In het hele land vinden er tal van activiteiten plaats. Het A+O fonds Gemeenten ondersteunt gemeenten deze week met liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk:

Maandag 13 november in Capelle a/d IJssel : Maarten van der Weijden
Dinsdag 14 november in Deventer :  Katja Staartjes
Woensdag 15 november in Heinkenszand:  Judith Webber
Donderdag 16 november in Hoorn: Patrick van Veen

Groot succes Meester in je Werk-week 2016

100 gemeenten, 150 workshops en heel veel enthousiaste gemeenteambtenaren, die samen met ons, van de Meester in je Werk-week 2016 een groot succes hebben gemaakt. Naast hun eigen activiteiten konden gemeenten gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen, workshops en activiteiten die het A+O fonds beschikbaar stelde. Wij danken iedereen voor hun inzet en enthousiasme.

Communicatie Toolkit

Zoveel mogelijk aandacht genereren voor jullie Meester in je Werk-week? Wij helpen jullie daarbij! In de Communicatie toolkit MIJW-week vindt u posters en online banners, maar ook alle losse elementen zijn beschikbaar. Met deze elementen kunt u uw eigen materialen (laten) maken. Mocht u nog iets missen, laat het ons dan weten!

Download de Toolkit MIJW-week
Download de MIJW-week ansichtkaarten
Download de MIJW-week Powerpoint

Op zoek naar ideeën? Bekijk onze inspiratiegids.

Een terugblik in vogelvlucht? Bekijk de Storify van deze Meester in je Werk-week en het video sfeerverslag:

Geïnteresseerd in de Meester in je Werk-week 2017? Laat het ons weten!

Aanbevolen voor u