U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De tool voor het registreren van agressie-incidenten, ongevallen en integriteitsschendingen en vormen van ongewenst gedrag tussen collega’s

In deze workshop bieden wij nieuwe GIR geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met het systeem. Daarnaast ondersteunen we de gebruikers van de verschillende modules in de testfase, om het systeem dusdanig verder in te richten dat niets in de weg staat om over te gaan tot feitelijk gebruik van het systeem. In de workshop wordt aandacht besteed aan de inrichting en werking van alle modules in GIR, te weten: de agressiemodule, de module ongevallen, de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag tussen collega’s.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor nieuwe GIR-gebruikers, gebruikers die van test- naar impleme ntatiefase willen en gebruikers die geïnteresseerd zijn in de module (bijna)ongevallen en de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag.
Bij de inschrijving vragen wij u aangeven met welk doel u naar de workshop komt.

Het programma

Tijdens de workshop komen aan de orde:
• Inleiding op functie en mogelijkheden in GIR, met inbegrip van diverse meld- en afhandelmodellen
• Werken met het registreren en raadplegen van dadergegevens in de agressiemodule
• Rapporteren met GIR
• De feitelijke inrichting van het systeem op basis van de wensen van de organisatie
• Do’s en don’ts bij implementatie

In-company

U kunt deze workshop ook samen met andere gemeenten in-company organiseren. U kunt hierover contact opnemen via gezondwerk@aeno.nl.

Aanmelden

De workshop duurt een dagdeel en is kosteloos. Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen, meldt u dan minstens 5 werkdagen van tevoren af of stuur een vervanger. Meldt u uzelf niet tijdig af, dan brengen wij €75,- in rekening.

Informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over de workshop neem contact op met gezondwerk@aeno.nl of 070 763 0030.

Meer lezen over GIR? Kijk hier op onze website.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u