U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De Meester in je Werk Week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. Dit jaar openen we bij gemeente Diemen met een inspiratiesessie van sportheld Esther Vergeer en het inspiratieplein waar alles om jou draait! Neem je collega’s mee!

Esther Vergeer

Door maar liefst 470 wedstrijden op rij te winnen, bleef rolstoeltennisster Esther Vergeer de laatste tien jaar van haar carrière zonder nederlaag in het enkelspel. Het maakt Esther één van de meest succesvolle sporters uit de Nederlandse sportgeschiedenis.

Esther Vergeer vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther vertelt een persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en haar carrière nadat ze in 2013 een punt achter haar tennisloopbaan zette.

Programma

10.30 uur Inloop
11.00 – 12.00 uur Inspiratiesessie met Esther Vergeer
12.00 – 14.30 uur Inspiratieplein

Inspiratieplein

Voor of na de inspiratiesessie kun je een bezoek brengen aan het inspiratieplein. Wil jij iets nieuws proberen? Bestuur een drone en luister waar veel gemeenten deze al voor inzetten! Laat een goede foto maken voor jouw Linkedin profiel of krijg imagoadvies zodat jij weet hoe je er adembenemend uit kunt zien bij die sollicitatie of belangrijke afspraak! Behoefte aan een loopbaangesprek? Dan kun je terecht bij de praatpaal, waar loopbaancoaches  aanwezig zijn. Bespreek jouw C.V. met de C.V. dokter of speel het BRUISspel en ontdek hoe vitaal jij bent! En er is meer… dus kom langs, neem je collega’s mee en haal alles uit jezelf deze dag!

Lees meer over de Meester in je Werk Week

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u