U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De Meester in je Werk Week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. In Goor, op donderdag 14 november – de afsluiting van de Meester in je Werk Week, vertelt Peter Faber over zijn turbulente leven en succes in zijn loopbaan. Een verhaal dat je zeker aan het denken zet! Mis het niet en neem je collega’s mee!

Peter Faber, over zijn turbulente leven en succes in zijn loopbaan

Peter Faber: ‘Hoe verandert iemand zonder vooropleiding van een bekend acteur in de directeur van de Peter Faber Optimist bv? In mijn geval als gevolg van een ramp!
Acteur Peter Faber is bekend van grote rollen in het theater, in televisieseries en bioscoopfilms. Hij vertolkte onder meer de hoofdrol in de film Max Havelaar en doceert  aan de Amsterdamse Theaterschool, de Toneel- & Kleinkunst Academie en de Frank Sanders  Academie voor musicaltheater. In 2009 krijgt hij de Peter Faber Stichting cadeau, een stichting die door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops een positieve bijdrage wil leveren aan het zelfbewustzijn en perspectief van hangjongeren die vaak in een uitzichtloze situatie zijn beland.

Programma

13.00 uur Inloop en inspiratieplein
14.00 – 15.00 uur Inspiratiesessie Peter Faber
15.00 -16.00 uur Inspiratieplein

Inspiratieplein

Voor of na de inspiratiesessie kun je een bezoek brengen aan het inspiratieplein. Wil jij iets nieuws proberen? Bestuur een drone en luister waar veel gemeenten deze al voor inzetten! Laat een goede foto maken voor op jouw Linkedin profiel of krijg imagoadvies zodat jij weet hoe je er adembenemend uit kunt zien bij die sollicitatie of belangrijke afspraak! Behoefte aan een loopbaangesprek? Dan kun je terecht bij de praatpaal, waar loopbaancoaches  aanwezig zijn. Bespreek jouw C.V. met de C.V. dokter of speel het BRUISspel en ontdek hoe vitaal jij bent! En er is meer… dus kom langs, neem je collega’s mee en haal alles uit jezelf deze dag!

Lees meer over de Meester in je Werk Week

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u