U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De Meester in je Werk Week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. In Houten vertelt Sacha de Boer over haar carrière pad. En vertellen is haar vak… dus bereid je voor op een sprankelend en enthousiast verhaal! Neem je collega’s mee en meld je snel aan!

Sacha de Boer over haar carrièrepad

Visueel verhalenverteller en fotograaf Sacha de Boer ken je vast nog wel van televisie. Haar ongedwongen presentaties begin jaren 90 bij de Amsterdamse omroep AT5 brachten haar carrière als nieuwslezeres in een stroomversnelling. Voor ze het wist, kwam ze via RTL Nieuws en Veronica Nieuwslijn bij het NOS Journaal terecht. Zij presenteerde het belangrijkste nieuwsprogramma van 1996 tot 2013. Maar de wereld lonkte en na het NOS Journaal pakte ze haar oorspronkelijke vak fotografie weer op. Sindsdien reist ze de wereld rond voor diverse opdrachtgevers en bij terugkomst vertelt ze hier graag over.

Programma

09.30 uur Inloop
10.00 – 11.00 uur Inspiratiesessie Sacha de Boer
11.00 – 14.00 uur Inspiratieplein

Inspiratieplein

Voor of na de inspiratiesessie kun je een bezoek brengen aan het inspiratieplein. Wil jij iets nieuws proberen? Bestuur een drone en luister waar veel gemeenten deze al voor inzetten! Laat een goede foto maken voor op jouw Linkedin profiel of krijg imagoadvies zodat jij weet hoe je er adembenemend uit kunt zien bij die sollicitatie of belangrijke afspraak! Behoefte aan een loopbaangesprek? Dan kun je terecht bij de praatpaal, waar loopbaancoaches  aanwezig zijn. Bespreek jouw C.V. met de C.V. dokter of speel het BRUISspel en ontdek hoe vitaal jij bent! En er is meer… dus kom langs, neem je collega’s mee en haal alles uit jezelf deze dag!

Lees meer over de Meester in je Werk Week

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u