Reserveer uw plaats!

Er zijn nog 26 plaatsen vrij!

Op deze netwerkdag voor Gemeentelijke loopbaanprofessionals komen we graag met u in gesprek over hoe u uw vak inzet voor medewerkers. De dag biedt volop mogelijkheden om collega’s uit andere gemeenten en regio’s te ontmoeten en van elkaar te leren. In de ochtend volgt u één van de drie workshops, in de middag is er een plenair programma met Annet Brinkhuis.

Programma:

09.30 Inloop
10.00 Welkom door A+O fonds Gemeenten
10.15 Workshopronde

U heeft de keuze uit de volgende workshops:

  1. Hoe stimuleert u vrijwillige mobiliteit, hoe kunt u barrières wegnemen en hoe prikkelt u medewerkers om actief aan de slag te gaan met hun loopbaan? Jason Gawke, projectleider bij het het A+O Fonds Rijk, deed onderzoek naar werkgedragingen en professionele ontwikkeling van medewerkers. In zijn workshop deelt hij de resultaten.
  2. Lena Tiemersma gaat in op hoe u als loopbaanprofessional slim gebruik kunt maken van Meesterinjewerk.nl.
  3. DeventerDoet!: In deze sessie leer je DeventerDoet! kennen en ontdek je je eigen talenten. DeventerDoet is een innovatieve manier van het matchen van werk en de talenten in de organisatie. Deventer Doet! helpt medewerkers bredere en flexibel inzetbaar te maken en vooruit te komen in hun ontwikkeling en loopbaan. Door: Ilse Heitling, Strategisch adviseur, Team P&O Gemeente Deventer.
12.00 Lunch (uitgebreid lunchbuffet met volop tijd om te netwerken
13.00 Annet Brinkhuis; Annet vertelt hoe talenten en drijfveren worden gevormd/vervormd gedurende je vroege leven. Dit naar aanleiding van haar boek “De eekhoorn die in de boom klimt”. Daarnaast introduceert Annet een door haar ontwikkelde interviewtechniek die u ondersteund in loopbaangesprekken.
16.00 Afronding/netwerken en napraten met een drankje.

Kosten en annuleringsvoorwaarden

Deelname aan de netwerkdag is gratis, maar aanmelden niet vrijblijvend. We rekenen op uw komst en vragen u bij onvoorziene verhindering tijdig af te melden of een vervanger te regelen. Tot 5 werkdagen voor de bijeenkomst kunt u kosteloos afzeggen, daarna brengen we 150,00 euro in rekening. Als een collega u vervangt brengen we geen kosten in rekening.

Er zijn nog 26 plaatsen vrij!

Vul uw voornaam in.

Vul uw achternaam in.

Vul uw werk e-mailadres in.

Vul uw mobiele nummer in.

Vul uw organisatie in.

Vul uw functie in.

Ga akkoord met de voorwaarden.


Let op: Bij niet tijdig afmelden brengen wij kosten in rekening.


Aanbevolen voor u